Abroncsfüggők

Speciális busz- és teherautóabronccsal készül Hannoverre a Hankook

2016. augusztus 22. 08:05 - butsi77

Szeptember végén, a hannoveri haszonjármű szalonon olyan busz- és teherautó abroncsmodelleket mutat be a Hankook Tire, amelyek a cég új termékportfóliójának magját képezik és a fejlesztés során az üzemanyag megtakarítás volt a cél.

hankook-iaa-900.jpg

A SmartTouring, amelynek világpremierje Hannoverben lesz, az első, kifejezetten busz alá tervezett abroncs a világon, bár a Hankook azt is közzétette, hogy a „smart” koncepció több más abroncsán használatos és egyet jelent a biztonsággal, valamint a nagy futásteljesítménnyel. Emellett ellenáll a mechanikai sérüléseknek, sőt a nyíró igénybevételnek is (álló helyzetben kormányzás!!!), így kiválóan újrafutózható.

Az e-Cube Max alacsony profilú abroncs pedig a teherautó meghajtott és kormányzott kerekeire egyaránt használható az előzetes tudósítás szerint, úgyhogy alig várjuk, hogy szeptember 22. és 29. között rendezendő haszonjármű szalonról részletes tudósítások érkezzenek.

Szólj hozzá!
Címkék: hankook hannover

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr4711285256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása