Abroncsfüggők

Pirelli Cinturato a Superb SportLine alatt

2016. augusztus 08. 08:12 - butsi77

A Skoda tervezőközpontja heroikus munkát végzett az elmúlt két évtizedben. Az egykor Nyugat-Európában csak hasznos és olcsó kocsikat gyártó márkának tartott Skodáról alkotott kép fokozatosan megváltozott, és ma már azt sem tartják különösnek, ha egy-egy sikeres üzletember ezzel érkezik a tárgyalásra.

superb_sportline_ok.jpg

A dizájnerek azonban úgy vélték, hogy a Superb megérdemel egy kis sportosságot is. Annyit talán nem, hogy a zászlóshajóból is legyen RS kivitel, de a SportLine megalkotása célszerűnek látszott.

A Limousine valamint a Combi kivitelben készülő Superb SportLine 18 vagy 19 hüvelykes könnyűfém keréktárcsákon gördül. Amint képünkön is látható, a gyár a Pirelli kiváló nyári abroncsával, a Cinturato P7-tel mutatta be, mégpedig a 19 hüvelykes kerékre való 235/40 R19 méretben.

sportline_cinturato.jpg

Már messziről látható a különbség a sima Superb és a SportLine között: az utóbbi hűtőrácsa ugyanis fekete, akárcsak a külső tükrök háza, és fekete oldalsó csíkokat kapott a négy ajtó alja, valamint a Limousine csomagtartójának ajtaja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr529670680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása