Abroncsfüggők

Összehasonlító tesztet nyert a Michelin

2016. augusztus 05. 08:50 - butsi77

A Michelin Pilot Sport 4 abroncs nyerte a brit lap, az Auto Express UHP abroncstesztjét, mégpedig száz százalékos teljesítménnyel.

michelin_s_new_pilot_sport_4.jpg

Az abroncs jól teljesített szinte az összes vizsgált kategóriák, amelyek magukban foglalták a száraz és vizes útviszonyok közti fékezést és kanyarodást, szlalomot, az egyenes és kanyarodó úton való aquaplaning tesztet, valamint a gördülési ellenállás és gördülési hang mérését.

A győztes Michelin terméket kommentálva, az Auto Express tesztelői elmondták, hogy a Pilot Sport 4 határozott és élénk érzetet keltett a kormányzás közben, míg a legtöbb rivális puhának és szivacsosnak tűnt. Ugyanezt tapasztalták a száraz és vizes fékteszteknél is, úgyhogy ezt is hiba nélkül nyerte meg az abroncs.

auto-express-tyre-test.png

A Michelin Pilot Sport 4 és hét versenytársa egyaránt 102,3 angol fontba kerül, ugyanakkor a legdrágább, a 102,5 fontba kerülő Vredestein Ultrac Vorti lett az utolsó a nagyteljesítményű abroncsok összehasonlító tesztjén. Azt azért hozzá kell tenni, hogy ez volt a legrégebbi fejlesztésű modell, és az is érdekes, hogy a kilenc abroncs közül négy idén lépett először a piacra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr388946074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása