Abroncsfüggők

Falken abroncsokon jön a Seat Ateca

2016. július 29. 08:36 - butsi77

Falken Tyre Europe lett a Seat első SUV modelljének gyári beszállítója.

A szerződés eredményeként a megnyerő külsejű Seat Ateca a Sumitomo Rubber Industrieshez tartozó Falken márkától származó Azenis FK453CC és Ziex ZE914A abroncsokkal gördülhet le a gyártósorról. A már rendelhető Ateca első darabjai ősszel érkeznek a magyar autókereskedésekbe, mégpedig a Falken tájékoztatása szerint 215/50 R18 méretű Azenis és 225/55 R17-es Ziex abroncsokon.

seat_ateca.jpg

A Falken abroncsok nemcsak Seat mérnökeit nyűgözték le, hanem a német autós magazin, az Auto Bild Allrad is méltatta a száraz és nedves utakon egyaránt különösen rövid fékutat, valamint azt, hogy mennyire halkan suhan ezeken a papucsokon a Volkswagen csoport új városi terepjárója. Az Auto Bild Allrad gumiabroncs tesztjén az Azenis FK453CC ára volt a legjobb a hét vizsgált modell közül, így a magazin külön kiemelte az abroncs figyelemre méltó ár-teljesítmény arányát.

A Falken nemrégiben nyerte el a lehetőséget a Chrysler 200, a Honda HR-V, valamint az elmúlt évben az új Volkswagen Passat abronccsal való ellátására.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr328914794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása