Abroncsfüggők

Minden útra való: Cooper Discoverer A/T3 Sport

2016. július 25. 10:35 - butsi77

A szőlőhegyre vezető dűlőút vagy autópálya? A Cooper új all-terrain abroncsa számára teljesen mindegy.

Nem csoda, hogy minden gyártó igyekszik meglovagolni a SUV-kivitelek népszerűségét, elég, ha a Bentley-re gondolunk, hiszen még ez a tradicionális kupé- és szedángyártó is bemutatta tavaly a Bentayga (aszfalt)terepjárót. 

De mi van akkor, ha valaki nem csak divatból vesz SUV-kocsit, hanem azért, mert életviteléhez szüksége van rá? Az ilyen felhasználókra gondolt a Cooper, amikor kifejezetten az európai piacra kifejlesztette a Cooper Discoverer A/T3 Sport abroncsot.

cooper_discoverer-at3-sport_1024.jpg

A gyári ismertető szerint a futófelületét úgy tervezték, hogy optimális teljesítményt nyújtson a legkülönfélébb talajfelületeteken. Az A/T3 Sport Európában ugyan felváltja az A/T3 modellt, de a futófelület módosított mintázata kisebb gördülési zajt és – a gumikeveréknek, valamint a lamelláinak köszönhetően – kedvezőbb manőverezési képességet biztosít, mégpedig mind a négy évszakban. Ennek alapján Jeff Schumaker, a Cooper Tire Europe alelnöke arra számít, hogy az új abroncstípus hamar népszerű lesz az autósok körében.

A tervek szerint a Cooper Discoverer A/T3 Sport az év végéig 21 méretben lép a piacra.

Szólj hozzá!
Címkék: mini cooper abroncs

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr778912698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása