Abroncsfüggők

Toyo abronccsal érkezik a Fiat Fullback

2016. július 20. 08:09 - butsi77

A Fiat paletta egy hiánypótló modellel bővül: a Fullback pickup Toyo abroncsokon érkezik a kereskedőkhöz – jelentette be a Toyo Tire. A Toyo Open Country A28 abroncs komoly sikert ért el azzal, hogy a Mitsubishi L200 után a Fiat Fullback is ezzel az abronccsal fog kigördülni az autógyárból.

fiat_fullback_ok.jpg

 A Fiat döntése kézenfekvő volt, hiszen a Mitsubishi már tavaly kiválasztotta az Open Countryt a rendkívül sokoldalú, ugyanakkor híresen elnyűhetetlen és jó terepjáró képességű L200 pickup ötödik generációja számára. És amint a képünkön is látszik, a Fullback nem más, mint az L200 Fiatosított változata.

toyo-open-country-a28_ok.jpg

A pick-up számára 245/65 R17 méretű abroncsokat szállít a Toyo, és erre a méretre szükség is van, hiszen az 528 centiméter hosszú négyajtós Fullback platója ugyan mindössze 152 centis, de a kétajtós változaté 2,26 méteres, és a modell hasznos teherbírása 1,1 tonna.  A Fullback hajtásáról a Mitsubishi 2,4 literes, könnyűfém blokkos négyhengeres turbódízelének 150 és 180 lóerős változata gondoskodik, hatfokozatú kézi, vagy ötsebességes automata váltóval és hátsó- vagy összkerék-hajtással.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr858902322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása