Abroncsfüggők

 Porsche 300-zal – videón

2016. június 20. 10:10 - butsi77

Ezúttal nem elsősorban az abroncsról lesz szó, de minden benzingőzös embernek látnia kell, hogyan zúz a német autópályán az új Porsche 911 R a Michelin Pilot Super Sport abroncsokon.

911r2_vezeto.jpg

Van még igazi, szívómotoros, nagytüdejű, kéziváltós sportkocsi a világon, a sok agyonszabályozott, az élettartamot a kis hengerűrtartalomból kipréselt nagy teljesítményért feláldozó autó között! Itt van ez a négyliteres bokszer, ami révén a 911 R mindössze 3,8 másodperc alatt van százon, a gyorsulás vége pedig 323 kilométernél van.

A mellékelt videót az Evo magazin munkatársai készítették az észak-német autópályán, ahol ilyenkor már kora hajnalban is világos van, úgyhogy a még néptelen úton neki lehet engedni a kocsit az aszfaltcsíknak.

Úgy két percnél azért láthatunk egy bátor embert, aki egy lakókocsival kijön a Porsche elé a gyors sávba, három percnél pedig azt látjuk, hogy a fordulatszámmérő alján a sebességjelző a 300-as számra ugrik, majd a kocsi eléri a 320 kilométeres sebességet is.

 

Király!

Szólj hozzá!
Címkék: porsche michelin

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr298824400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása