Abroncsfüggők

Sailun UHP abroncsok Ferrarin  

2016. június 08. 09:44 - butsi77

 

A Sailun májusban tesztnapot tartott Nagy Britanniában, amelyre helyi nagykereskedő partnerei mellett meghívta a szaksajtót is.

A kínai márka azzal bizonyította termékeibe vetett bizalmát, hogy Atrezzo UHP abroncsait nemcsak Skoda Octaviákra, hanem egy Ferrari F430-ra is felszerelte.

sailun1_ok.jpg

Persze nem ugyanazokat. Amíg az Octaviák 235/55 R17 Atrezzo Elite abroncsokon gurultak, addig a nagy sebességű tesztek számára beállított Ferrari elöl 235/ 35 R19 91W XL, hátul pedig 275/35 R19 96W XL Atrezzo ZS-R abroncsokat kapott.

A Sailun képviselői elmondták, hogy az új generációs Atrezzo ZS-R abroncsokat arra tervezték, hogy precíz kezelhetőséget biztosítsanak nedves és száraz viszonyok között. Ezeket a tulajdonságokat az aszimmetrikus mintázat, valamint egy „továbbfejlesztett gumikeverék” biztosítja, amit azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy garantálja a „rendkívüli teljesítményt az utcán vagy az autópályán”.

sailun2.jpg

A tudósítás szerint a különböző sebességnél végrehajtott száraz és nedves úton való fékezésekből és szlalomból álló teszt után a márka pozitív visszajelzéseket kapott a meghívott szakértőktől.

Szólj hozzá!
Címkék: ferrari sailun

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr698789300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása