Abroncsfüggők

Reifen 2016 – Szakmai elismerést kapott a Bridgestone és Michelin  

2016. május 25. 11:21 - butsi77

Innovációs díjat nyert az esseni Reifen 2016 abroncsszalonon hétfői nyitónapján a Bridgestone és a Michelin.

A Technológia és Termék kategóriában a Michelin a X Line Energy Triple A haszonjármű-abroncs modellcsaládjával, valamint a Bridgestone a DriveGuard run-flat biztonsági személyautó abroncsával nyerte el a szakmai elismerést. Ez utóbbit ugyan már két éve bemutatták Észak-Amerikában, de végre a vén kontinensre is elérkezett. Pontosabban nem is most, hanem még januárban, Monacóban tartották a csereabroncs piacra szánt termék európai bemutatóját.

bridgestone-driveguard_okok.jpg

A Bridgestone arra büszke, hogy DriveGuard akkor is megtehet 80 kilométert 80 kilométeres sebességgel, ha kiszökött belőle az összes levegő, vagyis belül nulla a légnyomás. A zsűri a díjkiosztón kiemelte, hogy a DriveGuard ugyanolyan utazási komfortot nyújt, mint a hagyományos gyártmányok, és a vizes úton való viselkedése sem marad el azokétól.

micheli_x-line-energy.jpg

Ami a Michelin a X Line Energy haszonjármű abroncsot illeti, a gyártó állítása szerint ez a valaha készült leginkább üzemanyag-takarékos modellcsaládja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr718745736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása