Abroncsfüggők

Reifen 2016 – Sportnex AS-2+

2016. május 23. 09:31 - butsi77

Megújított futófelülettel mutatja holnap be UHP abroncsát Essenben a Nankang. A TÜV szerint vízen kiemelkedően teljesít.

A tajvani Nankang Rubber Tire május 24-én mutatja be Essenben mutatja be a Sportnex AS-2 továbbfejlesztett változatát, ami a Sportnex AS-2+ elnevezést kapta. A 29 méretben gyártott Sportnex AS-2+ a gyártó közlése szerint azért született, hogy felváltsa elődjét, az AS-2 abroncsot, pedig az sem volt gyenge példány a maga 300 kilométeres sebességindexével. 

nankang-show-stand_ok.png

Az AS-2+ futófelületet azonban teljesen új lett. A Nankang beszámolt arról, hogy a TÜV SÜD összehasonlította az AS-2 + abroncsot három, európai, japán és koreai gumiabroncs-gyártó versenytársának termékével. A vizes úton való fékezésben az AS-2+ aquaplaning teljesítménye 4,3 százalékkal haladta meg a versenytársakét.

nankang_as-2.jpg

Ez az eredmény a gyárnak nem is okozott nagy meglepetést, hiszen a futófelület mély hornyait éppen ennek érdekében tervezték.  Ami a termék építési illeti, az aszimmetrikus futófelület mintázatát úgy alakították ki, hogy a nedves felületen maximális tapadást érjenek el, ugyanakkor a vezetési kényelem alacsony zajszinttel párosuljon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr668739966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása