Abroncsfüggők

Premier League: meglepetésgyőzelmet segített elő a Toyo Tire

2016. május 14. 08:41 - butsi77

El tudta volna képzelni bárki is, hogy a Leicester City ilyen parádésan fut a célba?

A Toyo Tire & Rubber Co. brit leányvállalata, a Toyo Tire UK által 2014 óta szponzorált Leicester City Football Club, az Everton elleni 3–1-es győzelmével ünnepelte meg a hétfőn megszerzett angol bajnoki címet. A labdarúgó Premier League történetének legvalószínűtlenebb bajnoka hivatalosan is trónra került, a trófeát Wes Morgan csapatkapitány vehette át.

Ezt a meglepetést és örömet tükrözi a Toyo Tire „Meglepni a világot” című videója, amiből csak úgy dől a gól- és mindenféle egyéb öröm. Nem is csoda, hiszen győzni mindenképpen jó érzés, és az sem mellékes, hogy a gumigyártó elégedett lehet: jó szemmel választották ki a támogatandó klubcsapatot, amely aztán fényesen igazolta, hogy megérdemelte a bizalmat.

 Az pedig még külön örömet okozhat a japán cégnek, hogy egy honfitársuk, Shinji Okazaki is tagja a diadalmas csapatnak.

Milyen érdekes, ugyanakkor, hogy a Toyo Tire jelmondata a „driven to perform”, vagyis „teljesítményre hajtva”, és ugyanezt a teljesítmény iránti elkötelezettséget látta meg a cég Leicester futballcsapatában, aminek az eredménye a szponzori szerződés lett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr738713056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása