Abroncsfüggők

Michelin mezőgazdasági abroncs újdonságok

2016. április 19. 13:23 - butsi77

A Michelin április első hetében részt vett Közép-Európa legnagyobb mezőgazdasági szakkiállításán, a csehországi TechAgro kiállításon, Brno-ban.

A Michelin interaktív, egyszerűen használható, több különleges funkcióval bővített mobilalkalmazással segíti a gazdálkodók munkáját, melyet szintén bemutatott a brno-i kiállításon. A Michelin Pressure Calculator a valós felhasználási körülmények függvényében kiszámolja az alkalmazandó abroncsnyomást. Egy fényképet kell készíteni a traktorról, és pár gombnyomás múlva kész az eredmény. A Pressure Calculator megmutatja az adott terheléshez és sebességhez való nyomásértéket, ami nyilvánvalóan eltérő a közúti vontatás és a talajmunkák esetében.

michelin_traktor_okok.jpg

A Michelin standján a látogatók természetesen találkozhattak a világcég mezőgazdasági abroncsgyártásának technológiai újításaival is. Az AxioBib IF750/75R46 egy új méret a nagy teljesítményű traktorokra szánt, Ultraflex technológiával készült Michelin AxioBib abroncsból, amely minimális talajterhelés mellett maximális vonóerőt biztosít.

A CerexBib IF1000/55R32 szintén új méret a speciálisan kombájnokon történő felhasználásra tervezett, alacsony nyomáson használható abroncsból, mely ugyancsak Michelin Ultraflex technológiával készül. A Bibload 440/80R24 is egy új méretkategória a kifejezetten a kemény felületen dolgozó rakodógépek számára fejlesztett abroncsból, melynek kidolgozásakor a kényelem is fontos szempont volt. A CargoXbib Heavy Duty 560/60R22.5 pedig az az abroncs, ami erősen terhelt állapotban is egyaránt ellenálló közúton és szántóföldön.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr188644664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása