Abroncsfüggők

Cinturato Winterrel jött a Tipo kombi

2017. március 03. 07:53 - butsi77

Nemrégiben Budapesten is bemutatkozott a Fiat Tipo kombiváltozata, ami – az időjárásra való tekintettel – természetesen téli gumival, mégpedig a Pirelli új, 205/55 R16 méretű Cinturato Winter abroncsán jelent meg a parkolóban.

A 4,57 méter hosszú kombi megjelenésével teljessé vált a Tipo modellcsaládja. Az újdonság a kategória élvonalába tartozó kényelmet kínál utasainak. A két első ülésen az akár 187 centiméter magas utasok is kényelmesen elférnek, míg hátul három, 180 centis utasnak is jut elegendő hely. Hogy útközben minden szükséges kéznél lehessen, az utastérben összesen 12 liternyi tároló rekesz gondoskodik az apróságok befogadásáról.

tipo_ok.jpg

Kategóriája egyik legtágasabb, 550 literes csomagterével a Tipo kombi már alapból is sok holmit nyel el, de a hátsó ülések lehajtásával 1,8 méter hosszú és 100 centiméter széles, 1650 literes űrtartalmú raktérhez jutunk, ami kerékpárok, sílécek, babakocsi, vagy bőröndök szállítására egyaránt alkalmas.

Hosszú távú utazások alkalmával nem ritka, a figyelem lankadása, ezért különösen jó szolgálatot tesz a 7 – 200 kilométeres sebességtartományban folyamatosan szolgálatban lévő ütközésmegelőző rendszer. Ez a veszély különböző szintjein hang, illetve fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a fékrásegítés, legvégső esetben pedig a vészfékezés következik. Ebben az esetben pedig igen nagy feladat hárul az abroncsokra.

Szólj hozzá!
Címkék: pirelli fiat

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8712360843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása