Abroncsfüggők

Ilyenek is lesznek a Volkswagen-találkozón

2018. szeptember 20. 08:07 - butsi77

A hétvégén lesz a VW-rajongók örömünnepe, ahol a legkisebbektől a deres nagyszülőkig mindenki megtalálja a legjobb szórakozást.

A több ezer Volkswagen már önmagában is izgalmas látnivaló, de nézzük, mi várja még a látogatók hadát azon a bizonyos szombaton. Ezúttal is ellátogat a Hungaroringre a Volkswagen Driving Experience csapata, amely amellett, hogy látványos műsorral szórakoztatja a közönséget, elhoz több Golf GTI Performance modellt, egy Golf GTI TCR-t és egy Golf GTI Clubsport S modellt.

vw_polo_wrx_v.jpg

A Volkswagen gyári tuning cége, az R GmbH pedig bemutat egy Golf R Variant és egy Polo WRX modellt, valamint a Hankook abroncsokkal ellátott 400 lóerős Oettinger Golf 400R rendőrautót.volkswagen-golf-400r-oettinger-hankook.jpg

Ami a Polo WRX-et illeti, a 225x640 R17 Cooper gumikra 570 lóerő zúdul a mindössze kétliteres motorból a hatfokozatú, szekvenciális versenyváltón át. A kocsi egyébként 1,9 másodperc alatt gyorsul százra.

A Hungaroringre érkezik továbbá az a duplamotoros Golf Mk2 is, amely 1987-ben a Pikes Peak Nemzetközi Hegyi Felfutó versenyen indult a Volkswagen Motorsport színeiben. Az autóval együtt hazánkba látogat Klaus-Joachim „Jochi” Kleint korábbi német profi, Európa-bajnok raliversenyző is, aki a 31 évvel ezelőtti futamon vezette a 652 lóerős kocsit.

Szólj hozzá!
Címkék: extrém vw

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8714258963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása