Abroncsfüggők

Falnak ment a Gas Monkey főnök

2018. augusztus 24. 08:46 - butsi77

Aki valaha is nézte a Gas Monkey garázs életét bemutató sorozatot, sosem felejti el Aaron Kaufman mesterszerelőt (akinek már külön műhelye é sorozata van), és a cég nagyhangú tulaját.

leah_pritchett_v.jpg

Richard Rawlings már igazi celebbé vált, jó a nézettsége, úgyhogy részt is vett egy hírességeknek szervezett gyorsulási versenyen. Mindenki egyforma Dodge Challenger Hellcatot kapott, csak két baj volt. Az egyik, hogy Richard ellenfele Leah Pritchett volt, egy olyan nő, aki az NHRA (National Hot Rod Association) igazi szupersztárja. Nagymenő. (Rakétáján Goodyear Eagle abroncs.)

A másik baj az volt, hogy Richard nagyon ért a gumiégetéshez. Csak aztán túlpörgő kerekekkel lódult a negyed mérföldnek, és nem tudta irányban tartani a kocsit. A lassítás 2:28-tól felülről is megmutatja, hogyan nem szabad rajtolni egy gyorsulásin. 

Szólj hozzá!
Címkék: extrém

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8714199551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása