Abroncsfüggők

Dunloppal száguldozott Harry herceg

2018. augusztus 04. 07:48 - butsi77

Dunlop SP Sport Maxx GT abroncsok vannak Harry herceg eladásra hirdetett autóján. Az Audi RS6 Avant első látásra egyáltalán nem különleges, viszont annál inkább az, ami a karosszéria alatt van.

harry1.jpg 

A négyliteres V8 TFSI motor 552 lóerejével – és a Dynamic Plus csomag révén – elérheti a 280 kilométeres sebességet is ez a légrugós, és valóban mindennel felszerelt modell. Harry ezzel vitte Meghant 2017 májusában Pippa Middleton esküvői fogadására Buckleburybe.

harry3.jpg

harry9.jpg

A herceg láthatóan gondosan választotta ki az Audi RS6 Avantot, hiszen a Daytona-szürke RS6 Avant egyáltalán nem feltűnő autó, éppen olyan, mint amilyennel a City bármelyik sikeres brókerje kilátogathat a golfpályára hétvégén. Igaz, egy bróker nemigen vesz olyan kocsit, ami 4 másodperc alatt gyorsul százra. A helikopter pilóta és afganisztáni háborús veterán Harry viszont ragaszkodik a gyors autókhoz: Londoni pletykák szerint korábban egy RS5 Audija volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7114159163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása