Abroncsfüggők

A buszokra is gondolt a Hankook

2018. április 09. 09:08 - butsi77

A hajtott tengelyre való új abroncsot kínál a Hankook távolsági autóbuszokhoz. A SmartTouring DL22 modell a már korábban is forgalmazott SmartTouring AL22 mellett a Hankook nagytávolságú utakra kínált autóbusz abroncsválasztékát egészíti ki.

hankook_smarttouring_dl22_structure_v.jpg 

Az új SmartTouring DL22 bemutatásával a Hankook már az autóbusz abroncsok teljes választékát kínálja. A vállalat a nagy távolságú autóbuszos utazás folyamatos bővülésére való tekintettel szélesítette választékát a távolsági autóbuszok hajtott tengelyére tervezett új abroncsokkal.

A SmartTouring DL22 rendkívül alacsony zajszintjével kiemelkedő menetkényelmet biztosít. A speciális futófelületi mintázat egyenletes abroncskopást garantál állandó használat mellett, ugyanakkor magas futásteljesítményt és hosszú élettartamot tesz lehetővé. A Hankook legtöbb hajtott tengelyre való abroncsához hasonlóan az új négy évszakos gumiabroncs is 3PMSF szimbólumot és M+S jelölést kapott. (Ez azért fontos, mert január elsejétől már csak olyan téli abroncsok forgalmazhatók Németországban, amelyeken az M+S mellett a három hegycsúcsos, „alpesi” szimbólum, vagyis a 3PMSF – Three-Peak-Mountain-Snowflake – a 3 hegycsúcs és a hópehely is szerepel.)

hankook_smarttouring_al22_v.jpg

A V alakban elrendezett lamellák kiemelkedő tapadási és vonóerőátviteli jellemzőket tesznek lehetővé havon és nedves úton egyaránt, anélkül, hogy ez negatív hatással lenne a futásteljesítményre. A SmartTouring DL22 lamella-technológiája kiváló hosszirányú és oldalirányú tapadást, valamint úttartást biztosít, ugyanakkor alacsony gördülési ellenállása hatékony üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé.

Szólj hozzá!
Címkék: hankook abroncs

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr4813819854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása