Abroncsfüggők

Európába is jön a Red Dot díjas Kumho Crugen

2017. december 27. 08:20 - butsi77

Nemrégiben öt gumiabroncs nyerte el a kiemelkedő terméktervezésért járó Red Dot Award For Product Design díjat: a Continental PremiumContact 6, a Federal 595RS-RR, a Laufenn I FIT, A Kumho Crugen HP71 és a Nexen N’Fera RU1.

A bíráló bizottság a Crugennel kapcsolatban kihangsúlyozta, hogy a jól átgondolt konstrukció és a pontos profiltervezés révén a Crugen HP71 nehéz időjárási körülmények között jó tapadást biztosít az aszfalton, ugyanakkor igen halkan gördül.

crugen_ht_51_t.jpg

Most pedig a Kumho bejelentette, hogy a nagy teljesítményű Crugen HP71 SUV abroncs a következő két évben egyre több kontinensen jelenik meg a kereskedelemben.

A Kumho Tire Europe szerint a piaci bevezetés Európára és az Egyesült Királyságra is vonatkozik. Márciusban volt a városi körülményekre tervezett, M + S jelzésű Crugen HP71 világpremierje. Dél-Koreában a modell kínálata 28 méretet tartalmaz 16 és 20 hüvelyk átmérőjű kerekekhez.

Szólj hozzá!
Címkék: abroncs kumho

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8713511647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása