Abroncsfüggők

Pirelli Color Edition – színes egyéniség

2017. október 11. 08:24 - butsi77

Valamikor, sok évtizeddel ezelőtt az amerikai luxusautókhoz fehér oldalfalú abroncs dukált. Aztán ez a divat eltűnt, és egyforma fekete lett az összes gumi. Mostanában azonban ha felmegyünk a Pirelli honlapjára, azt olvashatjuk, hogy a Pirelli Color Edition segítségével teljesen személyre szabhatóvá tehetjük autónkat.

Ez a sorozat abban különbözik a többitől, hogy az oldalfalán egy színes csík húzódik körbe, valamint a P Zero felirat a nyári, és Sottozero a téli abroncson. Mert a színes csíkot egyelőre csak ezen a két modellen kínálja a cég.

pirelli_color_ok.jpg

A honlap szerint a teendőink a következők:

  1. Válasszunk autót – és sorra villannak fel az AMG, Aston Martin, Audi, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Maserati, McLaren, Pagani és Porsche jelvények.
  2. Válasszunk színt. Jelenleg alapból fehér, szürke, sárga és piros színnel készülnek az abroncsok, de a Pirelli honlapja lehetővé teszi a választást sokszáz árnyalat közül is.

Ha a fenti autómárkák közül kiválasztjuk a Porsche 911-est, és a sárga színt, akkor a honlap előre 245/35 ZR20, hátulra 305/30 ZR20 méretet kínál (más méret nincs), és a garnitúra kijön 2720 euróból. Ha pedig még árnyalatot is választunk, 3540 euró a négy guriga ára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr612949895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása