Abroncsfüggők

Valaki fát ültetett a kocsimba

2017. augusztus 23. 08:20 - butsi77

Egy amerikai autós – nevét és nemét borítsa homály – a twitteren panaszolta, hogy csúnya emberek kivágták a kocsija gumiját. Mellékelte is a fotókat, de ez nem volt bölcs lépés. A gumin ugyanis jól látszik, hogy erősen túl van a gyerekkorán: ilyen szivacsosra szikkadt abronccsal életveszélyes felelőtlenség közlekedni. 

De aztán jöttek a kommentek. Rámutattak, hogy a felni kapott egy jó nagy ütést is, valami járdaszegélytől. A régen cserére érett abroncs oldalfalán a három párhuzamos hasadás azt mutatja, hogy nulla levegővel is megtett a tulaj néhány kilométert.

Tehát nem szabad csodát várni egy, a legolcsóbb és leggyengébb minőségű termékeket árusító Costco lerakatban vásárolt gumitól. Zöld szelepsapkával ugyanis csak a Costco látja el az abroncsokat.

Az egyik vicces kommentelő pedig azt írta, ne bántsátok L.-t (a károsultat), mert velem is ilyen történt: valaki fát ültetett a kocsimba.

kamu4_ok.png

Szólj hozzá!
Címkék: extrém abroncs

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5412773630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása