Abroncsfüggők

Eagle abroncs lesz az Arteonon. De milyen!

2017. augusztus 14. 16:19 - butsi77

Sokat vár a Volkswagen új csúcsmodellje, az Arteon piacra lépésétől, nem csoda hát, hogy a Goodyear is büszke, hogy a német konszern az Eagle F1 Asymmetric 3 abroncsot választotta első szerelésre. Az Arteon szerelőszalagjához 225/55 R17 97W és 245/45 R18 96W jelzésű abroncsokat szállít a Goodyear. 

A 4862 milliméter hosszú, 1871 széles és 1427 milliméter magas Arteontól annál is inkább sokat várnak Wolfsburgban, mert az Euro NCAP által végzett vizsgálaton simán ötcsillagos lett. Amint a képünkön látszik, a gyűrődés megállt az első ajtó eleje előtt, és az ütközés után az ajtó simán kinyílt. Pedig 64 kilométer/óra sebességgel és 40 százalékos átfedéssel találkozott az akadállyal.

 goodyr_sealtech.jpg

A független európai fogyasztóvédelmi szervezettől kapott öt csillagos osztályzat nemcsak az új Arteon felnőtt és gyermek utasainak védelmét ismeri el, de a vezetőt segítő, szériafelszereltséghez tartozó segédrendszerek teljesítményét is a gyalogosok védelme terén.

vw-volkswagen-arteon-ok.jpg

Az Euro NCAP beszámolója alapján a gyalogosok védelmét vizsgálva a mai napig az Arteon érte el a legmagasabb pontszámot a felsőkategóriás autók között, részben a szintén szériafelszereltségként kínált vészfékfunkciójának köszönhetően.

A biztonsági segédrendszereket vizsgálva az Arteon messze felülmúlta az ötcsillagos besorolás kritériumait, a legnagyobb lehetséges pontszám 82 százalékát érve el a teszten.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8712710900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása