Abroncsfüggők

Tíz kiló drog a pótkerékben

2017. július 28. 09:51 - butsi77

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 10 kilogramm marihuánára emlékeztető anyagot találtak egy személyautó pótkerekében, Röszkén.

A NAV munkatársai egy montenegrói rendszámú Toyotát ellenőriztek, amelynek vezetője úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával. A pénzügyőrök azért megkérték a férfit, hogy álljon a vizsgálócsarnokba. Ekkor a sofőr ideges lett, és nem akarta teljesíteni a kérést, hogy a csomagtér ajtajára gyárilag felszerelt pótkerék burkolatát távolítsa el. Végül a férfi mégis levette a burkolatot, a NAV munkatársai pedig egy kis rést vágtak a gumi oldalán. A pótkerékből erős, jellegzetes szag áradt, a pénzügyőrök pedig több mint 10 kilogramm marihuánagyanús anyagot szedtek ki.

drog_a_potkerekben_ok.jpg

A szállítmány feketepiaci értéke 20 millió forint volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr10012695971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása