Abroncsfüggők

BMW M4 GT4 – továbbgondolt M4 Coupé Hankook Ventus abronccsal

2017. június 28. 07:53 - butsi77

A Hankook szállítja az abroncsokat az új BMW M4 GT4-hez. A müncheni prémium márka modellsorozatát mostantól kizárólag Hankook versenyabroncsokkal értékesítik világszerte. Az új versenyautó a 24 órás nürburgringi versenyen egy győzelemmel bizonyította képességét.

hankook_bmw_m4_ok.jpg 

A kizárólag Hankook Ventus Race versenyabroncsokkal szerelt új BMW M4 GT4 a május 26. és 28. között, a Nürburgringen rendezett 45. ADAC Zürich 24 órás versenyen esett át a hivatalos tűzkeresztségen. A legendás hosszú távú klasszikus versenyen, a „Zöld pokol“ névre hallgató pályán a BMW új versenyautója kategóriagyőzelmével mutatta meg, mire képes.

A három literes, soros, hathengeres biturbo motorral szerelt BMW M4 Coupé alapjaira épülő 432 lóerős M4 GT4 változat többek között könnyű karbon motorháztetőt és ajtókat kapott, így az utcai modellhez képest jelentősen könnyebb lett. A speciális első légterelővel, állítható hátsó szárnnyal, valamint megnövelt hatékonyságú kipufogóval ellátott autót 300/660 R 18 méretű Hankook Ventus Race versenyabroncsokkal szállítják a vásárlóknak.

Szólj hozzá!
Címkék: verseny bmw hankook

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr4912625293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása