Abroncsfüggők

Kevlárral erősített az új Wrangler AT/A

2017. május 15. 09:24 - butsi77

A Goodyear arra törekedett a Wrangler All-Terrain Adventure létrehozásakor, hogy sokoldalú legyen: ellenálló és tartós a terepen, országúton pedig megbízható és emellett komfortos utazási élményt nyújtson.

Az abroncs kivételesen erős kevlárszálas bevonata erősíti futófelületet, és ellenálló, hogy megelőzze a defekteket és a hasításokat. Ezt a jellemzőt tovább erősíti a Durawall technológia, amely fokozza a defektekkel és karcolásokkal szembeni ellenállást az oldalfal területén.

wrangler1_ok.jpg

A Wrangler All-Terrain Adventure kapaszkodó élei off-road körülmények között nagyobb húzóerőt biztosítanak, ugyanakkor a gumi új, nyílt vállblokkjai révén könnyebben szabadulhat meg a futófelület a sártól, ami jobb tapadást biztosít a terepen, amikor az a leginkább számít.

wrangler2_ok.jpg

Ugyanakkor a Goodyear mérnökei a futómintázat optimalizálásával a nyomás egyenletes eloszlását érték el az abroncs érintkezési felületén, ami a terepen való használhatóság növekedése mellett kimagasló futásteljesítményt eredményez. A decemberben, a Dekra franciaországi tesztközpontjában végzett összehasonlító vizsgálat kimutatta, hogy a Wrangler AT/A futásteljesítménye átlagosan 37 százalékkal jobb, mint három másik azonos kategóriájú abroncsé.

Az abroncs 27 méretben lesz kapható, mivel a SUV autók Európa-szerte egyre népszerűbbek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr6912505741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása