Abroncsfüggők

Újabb VW-Falken megállapodás

2017. május 01. 07:06 - butsi77

A Falken gumiabroncsokat kap a gyárban a legújabb Volkswagen Touran is. A Volkswagen népszerű buszlimuzinját 205/60 R16 96V XL méretű Falken Ziex ZE914A Ecorun abroncsokkal szerelik fel a gyártósoron.  A kocsi kategóriájában az egyik legsikeresebb volt tavaly: Európában több mint 112 ezer darab talált gazdára.

falken_touran-ok.jpg

„A Touranhoz hasonló családi járműveket kereső fogyasztók számára a biztonság és a tartósság a legfontosabb jellemzők. A jármű gumiabroncsainak természetesen ugyanezeket a tulajdonságokat kell tükrözniük, kompromisszumok nélkül” – mondta mondja Christian Stolting, a Falken Tire Europe pénzügyi igazgatója, kifejezve örömét, hogy újabb Volkswagen modellhez szállíthat a cég abroncsot.

 falken-ziex-ze914-ecorun.jpg

A Volkswagen AG ugyanis az Észak-Amerikában forgalmazott Golf Alltrack modellje számára a Falken négy évszakos abroncsát választotta gyári szerelésre. A Sincera SN250 A/S gumi a Golf Alltrack 17 hüvelykes kerekeire 205/55-ös méretben kerül.

A Falken gumiabroncsokat a Sumitomo Rubber Industries thaiföldi üzemében gyártják, amely 2006-ban nyílt meg, és jelenleg ez a Sumitomo Rubber Group legnagyobb kapacitású gyára.

Szólj hozzá!
Címkék: abroncs falken

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr712469475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása