Abroncsfüggők

Újabb amerikai cég a MOMO csoportban

2017. február 15. 08:00 - butsi77

A Cisneros Corporation, az olaszországi székhelyű kerékgyártó, a MOMO anyavállalata, megszerezte az amerikai Weld Racing céget is.

Pedig csupán novemberben jelentette be a MOMO, hogy felvásárolta a világ egyik legelismertebb kovácsolt könnyűfém kerékgyártóját, az ADV1-et, amely harmadikként csatlakozott a MOMO valamint a REDS alkotta csoporthoz. A Weld Racing továbbra is fenntartja gyárát Kansas Cityben.

momoweld-ok.jpg

Az 1964-ben alapított MOMO a kezdetektől újító szerepet töltött be az ágazatban – az olasz mérnökök és dizájnerek teljesítménye világhírű –, és manapság a műszaki újítások mellé társul a cégcsoport bővítése.

Henrique Cisneros, a MOMO Automotive Group elnöke kijelentette, hogy csoportja és a Weld Racing kínálata kiegészítik egymást, ugyanakkor a kiváló ügyfélkapcsolatokkal rendelkező Weld igen erős márka az Egyesült Államokban, így a csoport növelheti részesedését a kerékgyártó piacon.

Szólj hozzá!
Címkék: momo

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7812256308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása