Abroncsfüggők

Kiállítást rendeztek a Pirelli képeiből

2017. február 08. 08:13 - butsi77

Ha május elsejéig Torinóban járna, véletlenül se hagyja ki a Pirelli in cento immagini című a kiállítást, ami a Pirelli 140 éves történelmét mutatja be képekben. A Settimo Torinese könyvtárban rendezett tárlat száz fotón és plakáton keresztül mutatja be a legendás abroncsgyártó történelmét.

A világcég saját archívumából válogatta össze a száz művet úgy, hogy azok a lehető legteljesebb képet adják az olasz vállalat ipari, és technológiai fejlődéséről, és kapcsolatáról a művészettel. A kiállítás hat kronologikus szekcióban mutatja be a Pirelli száznegyven éves történetét. A tárlaton kiemelt helyet kap az 1964-től évente megjelenő legendás Pirelli naptár , amelynek a legfrissebb, Peter Lindbergh által készített fotóit itt láthatja először a közönség.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr1112236712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása