Abroncsfüggők

Kitüntették a Cooper négy évszakost

2017. február 01. 07:56 - butsi77

A Cooper Zeon RS3-G1 ultra-nagy teljesítményű abroncsát Good Design díjjal tüntette ki a Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design , valamint a European Centre for Architecture Art Design.

A Cooper a közlekedési kategória 27 díjának egyikét kapta, és amint közleményében megjegyezte, annál is nagyobb eredmény a díj, mert 55 országból több ezer pályázat érkezett elnyerésére.

cooper-good-design_ok.jpg

 Scott Jamieson, a Cooper észak-amerikai termékmenedzsment igazgatója a kitüntető elismerés átvétele után azt mondta, hogy a Zeon RS3-G1 gumiabroncs áttörést jelent az ultra-nagy teljesítményű kategóriában. „A fejlesztések eredménye a hihetetlen tapadás, az úttartás akár 1G terhelésű szűk kanyarokban is. A modern technológia egy négy évszakos csodája ez a gumi” – jelentette ki Scott Jamieson, hozzáfűzve, hogy a szaksajtó rajongott azért, ahogy nedves és száraz körülmények között képes úton tartani az autót.

Szólj hozzá!
Címkék: dizájn díj cooper

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr812173422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása