Abroncsfüggők

Sealguarddal bővítette téli kínálatát a Hankook

2016. december 28. 08:22 - butsi77

A 270 kilométeres sebességig használható Hankook i*cept evo² prémium téli abroncsok több új mérettel egészültek ki sportkocsikhoz és SUV-okhoz, és most először defekttűrő Sealguard változatban is kaphatók.

Az ultra-nagy teljesítményű profillal kialakított i*cept evo, i*cept evo² és i*cept evo² SUV abroncsokat a közép- és nyugat-európai téli időjárási feltételeknek megfelelően optimalizálták, teljesen szilika keverékkel készülnek, és a BMW 7-es sorozathoz már gyári felszerelésként is szállítják. Mindhárom változat aszimmetrikus futófelülete sportos, de mégis kényelmes kezelhetőséget nyújt nedves és száraz úton egyaránt, illetve nagyobb erőátvitelt és fékteljesítményt biztosít havas területen.

hankook_winterw320a_ok.jpg

A Hankook Sealguard azt jelenti, hogy egy különleges anyag eltömíti a legfeljebb 5 milliméter átmérőjű lyukakat az abroncs futófelületén, így gond nélkül folytatható az utazás defektes abronccsal is. Így – amellett, hogy elkerülhető a kellemetlen útszéli kerékcsere – az öntömítő abroncsokkal felszerelt gépkocsikban felszabadul a pótkerék helye, így jelentősen több holmi fér el a csomagtartóban.

A Winter i*cept evo2 futófelületének két széles árka összességében 30 százalékkal nagyobb helyet biztosít a víz vagy latyakos hó hatékony elvezetéséhez. Ezzel elősegítik az abroncs tapadását havon és javítják a vízensiklással szembeni ellenállást a vizes és latyakos utakon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5812077359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása