Abroncsfüggők

Falkennel megy az amerikai utakra a Golf Alltrack

2016. november 07. 08:02 - butsi77

A Volkswagen AG az Észak-Amerikában mostanában piacra lépő Golf Alltrack modellje számára a Sumitomo Rubber Industrieshez tartozó Falken négy évszakos abroncsát választotta gyári szerelésre.

falken_golf-alltrack-132tsi.jpg

A Sincera SN250 A/S az Alltrack 17 hüvelykes kerekeire 205/55-ös méretben kerül.

„Az abroncsot úgy tervezték, hogy a kimagasló tartósság mellett minden évszakban egyenletesen nagy teljesítményt biztosítson. A gyártás során alkalmazott Dynamic Range Technology (DRT) a záloga, hogy az összkerékhajtású Volkswagen Golf Alltrack a legszélesebb hőmérsékleti viszonyok között is optimális vezethető legyen, száraz és nedves útfelületen egyaránt” – jelentette be Rick Brennan, a Falken marketing-alelnöke.

falken_sincera_sn250.jpg

Miután a Golf Alltrack az Egyesült Államokban és Kanadában egyaránt kapható, nem mellékes, hogy az 54 méretben készülő Sincera SN250 futófelülete minden időjárási körülmények között megbízhatóan kezelhetővé teszi az autót, és ebben a jégen való fékezés sem kivétel.

 

Szólj hozzá!
Címkék: volkswagen falken

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr1811938351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása