Abroncsfüggők

A Sava új generációs téli abroncsa, az Eskimo HP2

2016. október 21. 08:32 - butsi77

A Sava a legjobb európai technológiára támaszkodva fejleszti tovább nagy teljesítményű téli abroncskínálatát, és bevezeti a havon és jégen fokozott irányíthatóság biztosítására tervezett Sava Eskimo HP2 abroncsot.

Egyre népszerűbbek a nagyteljesítményű (UHP) téli abroncsok, amelyek a téli abroncsok forgalmának 42 százalékát teszik ki, és az előrejelzések szerint piaci részesedésük tovább növekszik a következő években. A jobb tapadás és a hatásosabb fékezés a jeges, nedves és hókásás utakon a vásárlók által leginkább keresett jellemzők közé tartoznak.

sava_eskimo_hp_2_ok.jpg

Az irányíthatóság téli utakon való fokozására az Eskimo HP2 két fő jellemzőre támaszkodik. Az első, hogy az abroncs karmot formázó bordái a havas úttal érintkezve egyaránt javítják a gyorsulást és a kezelhetőséget. A második jellemző, hogy a többsugarú abroncskontúr hosszú és széles érintkezési felületet biztosít az abroncs és az út között, mégpedig egyenletes nyomáseloszlással, ami fokozza az irányíthatóságot.

sava006_ok.png

A Sava mérnökei a kezelhetőségre is összpontosítottak, ezért megerősítették a külső blokkokat. A robusztus blokkok fokozzák az erőátviteli képességet így a fékhatást is a száraz utakon.   Ezen felül a futófelület mintázatának árkait úgy rendezték el, hogy elnyeljék, majd az abroncs futófelületéről gyorsan kivessék a vizet és hókását.

Szólj hozzá!
Címkék: tél téli gumi sava

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5311826033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása