Abroncsfüggők

Falken abroncsot kap a Skoda zászlóshajója

2016. szeptember 09. 08:38 - butsi77

A komfortos menettulajdonságokról és a sportos eleganciáról egyaránt ismert Superb nemrégiben piacra került harmadik generációja Falken Ziex ZE914 Ecorun abroncsokon hagyja el a szerelőszalagot. A Falken Tyre Europe egyenesen a Kvasinyben lévő autógyárba szállítja a 215/55 R17 méretű nyári szetteket a Skoda zászlóshajójára.

unnamed.jpg

A Ziex ZE914 Ecorun olyan gumiabroncs, amelyet az alacsony gördülési ellenállást és a teljesítményt szem előtt tartva terveztek. Christian Stölting, a Falken Tyre Europe gyári beszállítási vezetője kiemelte, hogy az egész Ecorun családot az alacsony gördülési ellenállás jellemzi, így csökkentve az autó üzemanyag fogyasztását. A mérnököknek sikerült elérni a célt anélkül, hogy az a biztonság vagy a tapadás kárára vált volna.

 falken-914ecorun.jpg

Az abroncsot aszimmetrikus mintázat, valamint négy széles hosszanti horony jellemzi a jó vízelvezetés érdekében, a merevítés pedig stabil fékezést tesz lehetővé nedves és száraz útviszonyok közt. A Falken Ziex ZE914 Ecorun azok között a nyári abroncsok között volt, amelyek a legmagasabb minősítést érték el az AutoBild tavalyi tesztjén, és ugyancsak az elmúlt évben választotta a Honda az új HR-V első, vagyis gyári szerelésű abroncsául.

Szólj hozzá!
Címkék: skoda superb falken

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7611689919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása