Abroncsfüggők

Erősít az IndyCarban a Cooper

2016. augusztus 12. 07:11 - butsi77

Cooper Tire & Rubber Co. erősíti a kapcsolatot IndyCar versenysorozattal, és a Mazda Road to Indy bemutató szponzorává vált.

A Mazda Road to Indy egy autóvezető fejlesztési program, amely három alacsonyabb szintű verseny osztályt – Indy Lights Presented by Cooper Tires, Pro Mazda Championship Presented by Cooper Tires,Cooper Tires USF2000 Championship Powered by Mazda – ölel fel.

cooper_indy_car.jpg 

Így a Cooper már a hivatalos versenyabroncs beszállítója mindhárom osztálynak.

„A versenyző fejlesztési programban elkötelezettségünk több mint egy szponzoré: partnerek vagyunk. A Mazda Road to Indy azokat a fiatal versenyzőket kívánja segíteni, akik célja az IndyCar. Ezért amellett, hogy versenykörülmények között már bizonyított abroncsokat biztosítunk a sorozat számára, a fiatal sportemberek igényei szerint is fejlesztünk új abroncsokat” – mondta Chris Pantani, a Cooper Tire motorsport marketing igazgatója.

 A szponzori megállapodással kapcsolatban nem hoztak nyilvánosságra pénzügyi részleteket, de Chris Pantani megjegyezte, hogy Cooper Tire kulcsfontosságú partner az ösztöndíjak tekintetében is, amelyek lehetővé teszik, hogy a tanuló versenyzők feljebb lépjenek. Így idén több mint 2,3 millió dollárt ajánlanak fel évadzáró a díjként és jutalomként.

Szólj hozzá!
Címkék: cooper indycar

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8410268726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása