Abroncsfüggők

Új beruházásba kezd Magyarországon a MOMO

2016. augusztus 03. 08:13 - butsi77

Abroncsgyártásba kezd a MOMO Magyarországon. A patinás olasz márka nemrégiben írta alá az erről szóló szerződést, amely közleményük szerint egy fontos stratégiai döntés a cég életében. Ezzel a lépéssel a cég növeli gyártási kapacitását, valamint eléri a disztribúció optimalizálását egész Európában.

Az új beruházás révén így Észak-Afrikában, valamint Észak-Amerikában is jelentősen csökkennek majd a szállítási idők. A tervek szerint két új abroncsot fognak az új üzemben gyártani, köztük egy innovatív négyévszakos típust. Az év végére így a MOMO abroncsok teljes palettával jelen lesznek a piacon: 270-féle méretben és 12 különböző mintázatban állnak majd rendelkezésre, ezzel a nyári, téli és 4 évszakos gumik szegmensét is lefedik.

screenshot_2016-08-02_09_05_18.png

Az olasz cég, amelynek kizárólagos hazai partnere az Abroncs Kereskedőház, közleményében kifejti: a beruházás mérföldkő, mely reprezentálja a fejlődést, valamint tovább erősíti a MOMO Tires márka piaci pozícióját.

A milánói székhelyű céget Gianpiero Moretti alapította 1964-ben. Nevét a Moretti-Monza szavak első betűiből kapta, Monza Milánó közelében fekvő, versenypályájáról híres város. A MOMO kezdetben versenyautókhoz szállított kormánykerekeket és különféle felszereléseket, ám világhírre felnijei révén tett szert. Termékei ma a világ 170 országában kaphatóak, a MOMO ma is az autósport és a tuning ismert és kedvelt márkája. A márka égisze alatt 2012 óta foglalkoznak gumiabroncsok gyártásával két ázsiai üzemben.

Szólj hozzá!
Címkék: ipar abroncs momo akh

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr78931938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása