Abroncsfüggők

Jó kis UHP abronccsal jelentkezik a Rotalla

2016. augusztus 01. 12:34 - butsi77

Az európai piacra nemrégiben bevezetett Rotalla Setula E-Pace RH01 és Setula E-Pace RU01 abroncsok futófelületi mintázatuk révén az uniós minősítés alapján kiérdemelték a CB illetőleg a CC besorolást.

rotalla.jpg 

A képünkön látható – meglehetősen extrém méretű – Rotalla UHP abroncs, a Setula E-Pace RU01 gördülési ellenállása meglehetősen alacsony, így üzemanyag takarékossági szempontból a lehetséges hét szintből a harmadikat elérve, C besorolást kapott. Ami az esős időt illeti, a tesztek alapján B osztályú, vagyis majdnem a legmagasabb minősítést érdemelte ki az abroncs.

A teszteredmények szerint az RH01 megközelíti az RU01 tulajdonságait, ám az utóbbi különleges mintázata révén jobban viselkedik a vizes aszfalton, nem is beszélve arról, hogy jóval kisebb az aquaplaning, vagyis a vízre felúszás veszélye. A szilárd hosszanti bordák fokozzák a menetteljesítményt és a tapadást. A Setula E-Pace RU01 jelenleg 66 különféle méretben készül a 15-től 20 hüvelykig terjedő átmérőjű kerekekre.

Szólj hozzá!
Címkék: rotalla

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr128928028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása