Abroncsfüggők

Falken-pilóta futamgyőzelme Japánban

2016. június 15. 10:07 - butsi77

A július közepén Budapestre érkező Red Bull Air Race World Championship legutóbbi futamát a Falken csapat pilótája nyerte meg, ráadásul hazai pályán, Japánban.

87b459a6-13ba-436c-9acd-1f36b275bbfa.jpg

 Megszerezte első győzelmét a Falken csapat pilótája, Yoshihide Muroya, a repülő cirkusz harmadik futamán, aki egyébként a versenysorozat egyetlen ázsiai pilótája.  A verseny Chiba városában, a tengerparton lévő Mukahari park fölött zajlott 90 ezer néző előtt.

Miután megszorították az első két futamban, a harmadikban, és különösen a döntő negyedikben fölényes sebességkülönbséggel valamint szédületes precizitással vezette első Red Bull-győzelmére a Falken csapat gépét.

Ez a második évad, amikor a rendkívül tehetséges Yoshihide „Yoshi” Muroya a Falken színeiben indul: tavaly kétszer is dobogós helyen végzett, összesítettben pedig a hatodik volt a Red Bull Air Race Master Class kategóriájában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr118811406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása