Abroncsfüggők

Bridgestone lesz az Aston Martin DB11 alatt

2016. április 25. 12:29 - butsi77

Bár a Spectre című filmben a királynő titkos ügynöke, James Bond egy Aston Martin DB10 Vantage V8 volánja mögött próbálja elkapni a gonosz Mr. Hinxet, az autógyár már a film bemutatója előtt is közölte, hogy a Bond-kocsi nem kerül sorozatgyártásra.

bridgestone-aston-martin-1024.jpg

Helyette az idei második félévben lép a piacra a DB11, amelyhez a Bridgestone fejlesztette az abroncsot. Jóllehet hatalmas eredmény, ha egy abroncsgyártó az Aston Martin hivatalos projektpartnere lehet, a két cég együttműködése nem újkeletű. A Bridgestone és az autógyár mérnökei együtt dolgoztak az Aston Martin három korábbi modellje a DB9, a V8 Vantage S, valamint a Rapide megalkotásakor is.

Christophe De Valroger, a Bridgestone Europe gyári beszállításokért felelős alelnöke mindenesetre büszkén hangsúlyozta a DB11 kapcsán, hogy milyen nagy eredmény egy prémium sportautó márka új modelljének egyetlen beszállító partnerévé válni.

Ami pedig a DB10-et illeti, abból a Spectre forgatása alatt hét különlegesen felkészített modell ment tönkre, ugyanakkor a modellt beválasztották a legjobb sorozatban nem gyártott autók közé a filmben szintén nagyot alakító Jaguar C-X75 mellé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr928661882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása