Abroncsfüggők

Új abronccsal indítja Európában az új évet a Firestone

2016. november 28. 09:29 - butsi77

A közepes árú abroncsok piacán akar nagyot hasítani a Firestone azzal, hogy Európában is bevezeti a tartósságra és biztonságra tervezett Roadhawk családot.

A Bridgestone-hoz tartozó márka közleménye szerint a Roadhawk a hétköznapok autósainak készült, olyanoknak, akik a legváltozatosabb utakon közlekednek. Az ilyen embereknek az a fontos, hogy az abroncs a lehető legtovább biztosítsa az újkori tulajdonságait akkor is, ha zuhog, ha az autópályán a feltorlódott sor nagy sebességnél fékezésre kényszerít, illetve, ha haza kell vinni az áruházból a lépegető exkavátort.

firestone-roadhawk-500.jpg

A Roadhawk futófelületének mintázatát kifejezetten arra tervezték, hogy vizes útburkolaton is a legnagyobb ellenőrzést lehessen gyakorolni a kocsin felett. Tegyük a szívünkre a kezünket, ahogy a klímaváltozás durvul, egyre erősebb hirtelen záporokra számíthatunk, úgyhogy hiába várható szárazság a jövő évre, amikor valahol a víz mélyén van az aszfalt, fölülről pedig záporozik az áldás, jól jön egy ilyen helyzetekre optimalizált abroncs,

A 15-19 hüvelykes méretben készülő Roadhawkról még annyit hozott nyilvánosságra a gyártó, hogy a könnyű karkaszra kis gördülési ellenállású, de tartós futófelületet húztak, ami kényelmet és a biztonságot nyújt a gumiabroncs teljes élettartamára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr3211997252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása