Abroncsfüggők

Pirellin debütált Párizsban a Kodiaq

2016. október 12. 08:05 - butsi77

A nagyközönséget október elsejétől fogadó Párizsi Autószalonon mutatkozott be a Skoda régen várt SUV modellje, a Kodiaq. A cseh márka erre az eseményre a Pirelli nyári SUV abroncsával, a Scorpion Verde Asimetrico 235/50 R18 méretű kivitelével ruházta fel újdonságát, ami a jövő év februárjától lép a nemzetközi piacra.

kodiak_paris_ok.jpg

Már a kilencvenes években, pontosabban az első Octavia 1997-es megjelenésével nyilvánvalóvá vált: a Skoda arra törekszik, hogy autóinak belső tere és csomagtartója nagyobb legyen, mint bármelyik ugyanakkora méretű modellé. Ezért nincs abban semmi meglepő, hogy a Kodiaq tervezői a lehető legnagyobb belső teret alakították ki az amúgy sem kicsi, 4,7 méter hosszú és 1,88 méter széles autóban.

kodiak_paris2_ok_ok.jpg

Az ötüléses változat a maga 720 literes csomagtartójával kategóriájának legjobbja, de ha ledöntjük a hátsó üléstámlákat, 2065 (!) liternyi raktér várja a csomagokat. Ráadásul, a márka történelmében először, ez a SUV hét üléssel is rendelhető.

Szólj hozzá!
Címkék: pirelli skoda

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr1411796465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása