Abroncsfüggők

Spa 24 órás: Audi győzelem

2017. augusztus 25. 09:34 - butsi77

Hát kérem, így néz ki egy autó, ha végigfutja a 24 órás versenyt az Ardennekben, Belgiumban. Ráfér egy jó nagy takarítás, de érthető is, hiszen a 24 Hours of Spa a világ legkeményebb GT3 versenye, ahol a 24hoursofspa.com tudósítása szerint 546-szor tette meg a 7,004 kilométeres kört a Pirelli P Zero abroncsokon az Audi Sport Team Saintéloc V-tízes motorral hajtott R8 LMS kocsija.

audi_r8_ok.jpg 

Az Audi R8 LMS és a Jules Gounon/Christopher Haase/Markus Winkelhock alkotta csapatot 3 824 kilométer megtétele után 11,862 másodperces előnnyel intették le az első helyen. Ez a nem egészen 12 másodperces előny is annak bizonyítéka, hogy mennyire kiegyenlített volt a versengés a résztvevő márkák között. Olyan heves volt a küzdelem, hogy menet közben egy Lamborghini Huracan GT3 jól össze is ütközött egy 488 Ferrari GT3-mal. Az Audi R8 LMS sikerének egyik titka, hogy a hibátlanul működő autó pilótáinak sikerült minden sűrű tülekedést, ütközést elkerülniük, és időbüntetés nélkül befejezni a versenyt.

Szólj hozzá!
Címkék: verseny audu

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr10012778160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása