Abroncsfüggők

Itt a SUV-abroncsok friss teszteredménye

2017. március 27. 07:48 - butsi77

Az Auto Bild Allrad is közzétette a maga tesztjét, amiben természetesen csak a SUV-abroncsok szerepelnek.

Számomra – aki sokra becsülöm a Maxxis mountain bike abroncsait – kellemes meglepetést volt, hogy a márka Premitra HP5 modellje is az ajánlottak közé került, rögtön a Continental PremiumContact 6 mögé. A Maxxisról azt írták, hogy jól tapad vizes aszfalton, ehhez alacsony gördülési ellenállás társul, ugyanakkor kiemelték a homokon és sárban nyújtott teljesítményét.

auto-bild-allrad-2017-suv-tyre-_okok.jpg

A tesztmesterek szerint ugyanakkor a Goodyear, a Hankook, a Dunlop, valamint a Michelin egy-egy gumija lett a legjobb, míg a Continental PremiumContact 6 csak a magas ára, valamint amiatt nem kapta meg a legjobbaknak járó példás minősítést, mert a tesztelők szerint az aquaplaning teljesítménye hagyott némi kívánni valót.

Az adható pontszám 1-től 6-ig terjedt, ezen belül finomítottak a plusz és mínusz jelekkel. A zöld, illetve vörös szín pedig azt jelenti, hogy az adott érték a tesztátlag alatt vagy fölött van-e.

Szólj hozzá!
Címkék: teszt suv autobild

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7612373487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása