Abroncsfüggők

Első helyen állnak Hamza Péterék a Baja4000 futamon

2017. január 18. 08:54 - butsi77

Hatodik napjához érkezett a Baja400 futam, amely Los Angelesből indult múlt pénteken. A 4 ezer kilométeres versenyen ott van a gödőllői GumisEmber Team is. A csapat már több technikai problémán túlvan, de szó szerint állják a sarat és a port. 

A verseny első szakasza több mint 800 kilométeren át vezetett Los Angelesből a Guadalupe kanyonba, egyebek mellett a híres Mojave-sivatagon és Mad Max város Slab Cityn keresztül. Másnap 615 kilométeres szakasz várt a versenyzőkre Bahia De Los Angelesbe, majd harmadnap Sierra De San Franciscoba tettek meg 217 kilométert. Aztán a mezőny több mint félezer kilométer megtétele után Ciudad Constitucion állomással zárta a negyedik szakaszt. 

Mint Hamza Péter, a GumisEmber Team csapatkapitánya elmondta: tegnap Cabo San Lucasba vezetett az útjuk, ma pedig San Juanico irányába indulnak tovább és ezzel féltávnál járnak. A csapat jelenleg első helyen áll, amely igen jó eredmény annak tükrében, hogy műszaki problémák hátráltatták őket. A verseny harmadnapján a Mitsubishi Pajero generátora nem bírta a megpróbáltatásokat és megadta magát, de a csapat rutinos szakemberei kicserélték, így utazhattak tovább. Később az önindító és a vízcső rendetlenkedett, de ezeket is sikerült jobb belátásra bírni és folytatták útjukat. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7612134671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása