Abroncsfüggők

Dakar-győztes abroncsokon a magyar csapat az Africa Eco Race versenyen

2017. január 13. 08:03 - butsi77

Az idei Dakarra is a Goodyear Offroad ORD abroncsait választotta a tavalyi Dakar nyertes holland De Rooy Team. A dél-amerikai versennyel közel egy időben zajló Africa Eco Race magyar kamionos csapata, a Qualisport Racing Scaniája szintén ilyen abroncsokon vágott neki a versenynek.

A Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László trió nyolcadszor versenyez Afrikában. A kamionos kategóriát 2010-ben megnyerő magyar csapat és a holland De Rooy Team azért választotta a jó futásteljesítményű, kiváló kapaszkodóképességű, terepre készült Goodyear Offroad ORD abroncsokat, mert strapabíró kialakítású szövetváza fokozottan sérülésálló.

africa_race_ok.jpg

 A Dakar Rali Asuncionban kezdődött január 2-án, és több mint 550 kamion, autó és motoros vágott neki a Bolívián keresztül La Pazig, majd Argentínán át Buenos Airesig tartó 8500 kilométeres, hegyekkel és sziklákkal tarkított sivatagi versenynek. Az Africa Race-en 49 autó, 52 motor és 10 kamion állt rajthoz, hogy Marokkót és Mauritániát átszelve mintegy 6500 kilométert tegyen meg a Szaharában.

 africa2_ok.jpg

  1. Mély, a csúszást gátló futófelület. Megbízható tapadás különféle terepviszonyok között

 

  1. Masszív blokkgeometria - megnövelt vágásállóság

 

  1. Mély, széles vállbarázdák. Az öntisztuló barázdák csökkentik a kőbeágyazódás esélyét és javítják a tapadást

 

  1. Egymást átfedő blokkok – egyenletes kopás a hosszabb élettartamért

 

  1. Speciális, terepre készült keverék felhasználásával gyártott futófelület. Fokozottan ellenáll a vágásoknak és a hasításoknak
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr4612122095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása