Abroncsfüggők

Hankook felirat a Real Madrid mezeken

2016. szeptember 16. 08:00 - butsi77

A Hankook három szezonra szóló partnerségi szerződést kötött a Real Madrid labdarúgó klubbal. A szerződés szerint a szponzorálás nem korlátozódik a királyi gárda hazai meccseire a Primera Divisiónban, vagyis az első osztályban, hanem a támogatás kiterjed a világ bármely táján játszott találkozókra is.

A megállapodást a klub otthonában, a Santiago Bernabéu stadionban írták alá, ahol a Hankook Tire elnök-vezérigazgatója, Hyun Shick Cho, valamint a Real Madrid CF elnöke, Florentino Pérez mellett felsorakoztak az első csapat tagjai is.

hankook-real-800x450.jpg

A koreai cég szerint a partnerség segítségével a világ minden táján új vásárlókat érhet el, hiszen a Real Madridnak 450 millió szurkolója van. A Hankook ugyancsak támogatja az UEFA Európa Ligát, valamint a BV Borussia Dortmund csapatát, de a sorban szerepel a Northampton Rugby Football Club valamint a francia rögbi ligában játszó Lyon Olympique Universitaire Équipe Pro is.

Ami a motorsportot illeti, a Hankook Tire többek között a német túraautó bajnokság, a DTM, valamint a FIA Formula 3 Európa Bajnokság abroncsszállítója.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr611711603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása