Abroncsfüggők

Tavasszal jön az új UHP Hankook

2018. október 15. 07:51 - Jogumi

Ventus S1 evo 3 a neve annak a személygépkocsik és SUV-ok számára gyártott ultra-nagyteljesítményű nyári abroncsnak, amelynek forgalmazása tavasszal kezdődik meg Európában.

ventuss1evo3_3_m.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: hankook abroncs

Amikor egy kerékcsere különlegessé tesz

2018. október 09. 13:32 - Jogumi

Mit mond a rádió? A felújítás miatt a Fehérvári utat egyes szakaszokon egyirányúsították a városközpont felé, a városhatár felé vezető útpályát pedig teljes szélességében lezárták… Minden szabálykövető autós titkon arra vágyik, hogy egy behajtani tilos tábla ellenére mosolyogva begördüljön a lezárt útszakaszra. Bámuljanak meg nyugodtan a járókelők, a lakók, akár a rend éber őrei is!

fehervari_utzar_tabla_20181008_resize.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Téli gumiabroncs átszerelés: a szezon elkezdődött, indul a sorban állás?

2018. október 05. 08:19 - Jogumi

Korábban kezdődött az idei évben a hűvös időjárás miatt a téli kerékcsere szezonja. A piacvezető gumiabroncs nagykereskedelmi vállalat, az Abroncs Kereskedőház 11 budapesti szervizében ezekben a napokban már több mint 70 százalékos a szerelőállások kihasználtsága, és a nagy rohamot még hetekkel későbbre várják a szakemberek.  kerekcsere_szezon_2.jpg

 „A flottával rendelkező cégek már hetek óta készülnek és sorban cseréltetik télire nyári abroncsaikat, de a reggeli hideg időjárás miatt egyre több magánszemély is követi a példájukat. Idén ezért hivatalosan is elkezdődött a téli kerékcsere szezonja és várhatóan november végéig kitart majd. Az elkövetkező hetekben a 11 budapesti szervizünket több tízezer autós keresi majd fel" – ismertette Pollák Péter, az Abroncs Kereskedőház kereskedelmi és marketingigazgatója.

Tovább
Szólj hozzá!