Abroncsfüggők

Párizsba készül a Toyota Yaris GR Sport

2018. szeptember 24. 08:16 - Jogumi

A párizsi autószalonon lesz a Yaris GR Sport világpremierje, amit a limitált szériás Yaris GRMN izomautó ihletett, ám a Bridgestone Potenza abroncsait hibridhajtás pörgeti. toyota_yaris_gr_sport_1_v.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: sport toyota abroncs

Opel Combo az év kishaszonjárműve

2018. szeptember 21. 08:06 - Jogumi

A hannoveri haszonjármű szalonon elnyerte a Van of the Year 2019 díjat az ötödik generációs Opel Combo Cargo.

A 25 európai szakújságíróból álló zsűri által adott 127 pontjával a Combo messze megelőzte 92 pontos a második helyezettet, a Mercedes Sprintert. A 215/65 R 16 méretű, Michelin Latitude Tour HPvagy Michelin Primacy 4 gumikkal szerelt magas tetős kombit iparosok és kereskedők extra-hatékony áruszállítójának tervezték – személyautós standard szerint. A kocsi személyautó-kivitelének neve egyébként Combo Life.

Tovább
Szólj hozzá!

Ilyenek is lesznek a Volkswagen-találkozón

2018. szeptember 20. 08:07 - Jogumi

A hétvégén lesz a VW-rajongók örömünnepe, ahol a legkisebbektől a deres nagyszülőkig mindenki megtalálja a legjobb szórakozást.

A több ezer Volkswagen már önmagában is izgalmas látnivaló, de nézzük, mi várja még a látogatók hadát azon a bizonyos szombaton. Ezúttal is ellátogat a Hungaroringre a Volkswagen Driving Experience csapata, amely amellett, hogy látványos műsorral szórakoztatja a közönséget, elhoz több Golf GTI Performance modellt, egy Golf GTI TCR-t és egy Golf GTI Clubsport S modellt.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: extrém vw

Bénázások Goodwoodban

2018. szeptember 12. 08:21 - Jogumi

Egy 80 ezer fontot, vagyis több mint 29 millió forintot érő Ferrari 355 F1 Berlinetta még a pályát határoló kerítésen is átesett, miután a veteránversenyen összeütközött egy másik autóval.

 ferrari_355_f1_berlinetta_2_v.jpg

A Goodwood Revival Festival arról nevezetes, hogy mindenféle veteránutóval benevezhetnek a tulajdonosok, aztán éles versenyben mérik össze tudásukat a különböző kategóriákban.

Tovább
Szólj hozzá!

Elégedetlen a gumijával? A Kleber visszavásárolja

2018. szeptember 11. 16:07 - Jogumi

A Michelin csoporthoz tartozó Kleber abroncsmárka április óta 11 országban futtatja a Kleber Trust programot, amelynek jelmondata: 100 százalékos elégedettség, vagy pénzvisszafizetés.

kleber_trust_v.jpg

A képünkön látható mély vágást akkor ejtik a Kleber abroncs oldalfalán, ha a vásárló nem volt teljesen elégedett, és a vásárlástól számított 30 napon belül visszakéri a vételárat.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: abroncs kleber