Abroncsfüggők

Téli SUV abroncsok

2018. október 22. 08:02 - butsi77

Az Auto Bild Allrad természetesen gondol a SUV tulajdonosokra is, ezért tíz téli abroncs teszteredményét mutatta be a magazin. A merítés meglehetősen széles volt, hiszen a a prémium márkáktól a távol-keleti gyártmányokig minden árkategória szerepel az idei összehasonlító értékelésben. 

A német 4x4/SUV magazin ezúttal a 235/60 R18 107H/V méretű termékeket vizsgálta, és a gumiabroncsokat egy Audi Q5-re szerelték, így fogtak neki a havas, vizes és száraz útviszonyok közti nyúzópróbának.

auto-bild-allrad-winter-tyre-test_m.jpg
Az értékelés során a legjobbnak az egyes osztályzat számított, a legrosszabb pedig a hatos lett volna, de szerencsére a leggyengébb osztályzat is hármas volt: még négyest sem érdemelt egyetlen abroncs sem.

A sorrendet nézve külön kiemelendő a Fulda Kristall Control SUV negyedik helyezése, és az, hogy a Nokian WR SUV 4 a Michelin Latitude Alpin LA2 előtt végzett a hatodik helyen. Havon a Continental és a Firestone érte el a legjobb eredményt, ám az utóbbi rosszul teljesített a vizes és a száraz, ám fagyos aszfalton, ezért meglehetősen hátra kényszerült.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5114308119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása