Abroncsfüggők

Ventus R-S4 az AMG Speedway pályán

2018. szeptember 19. 08:05 - butsi77

A Hankook Tire Manufacturing Co., a világ hetedik legnagyobb forgalmú gumiabroncs-gyártója lett a Mercedes-Benz Korea Kft. beszállítója.

hankook_amg2_v.jpg

A megállapodás szerint a német autógyártó által Szöultól 50 kilométerre üzemeltetett 4,3 kilométeres versenypályán a Ventus R-S4 és Ventus R-S3 félverseny abroncsok mellett Ventus S1 evo2, Ventus S2 AS, Ventus S1 evo2 SUV, és Ventus V12 evo2 Hankook abronccsal látják el az autókat. Az AMG Speedway nevű pályán működő AMG Driving Academy ugyanis nem csak a sportolók, hanem a nagyközönség számára is tart vezetői tréningeket.

hankook_ventus_rs4_v.jpg

Amint a helyi Yonhap hírügynökség jelentette, tavaly Dél-Koreában 3 206 Mercedes-Benz AMG járművet értékesítettek, 56 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.

A Hankook Tire közel 50 külföldi autógyártó beszállítója, köztük olyan márkáké, mint az Audi, a BMW, a Mercedes-Benz és a Porsche. A cég az elmúlt évben 99 millió gumiabroncsot gyártott nyolc üzemében. Ezek közül kettő van Dél-Koreában, három Kínában, egy Magyarországon, egy Indonéziában és egy az Egyesült Államokban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr2014248635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása