Abroncsfüggők

Nézegessünk MOMO képeket

2018. július 04. 08:02 - butsi77

momo_1_porsche_v.jpg

Na, ki találja el, milyen autó közepét látjuk a képen?

Annak van igaza, aki a 986-os Porsche Boxsterre tippelt.

Így egymás között: alapból nem valami adrenalingyár a kocsi, de a kaliforniai Bisimoto Engeneering kihasználva, hogy egy-egy érettségiző korú példány már 10 ezer dollár alatt is megkapható, viszont jó alap a tuningolásra, 500 lovas pályagépet is építenek belőle. És persze középre teszik az ülést valamint a MOMO kormányt. 
momo_2_steering_wheel_v.jpg

A MOMO egyébként nemcsak kormányban nagy, hanem kerékben is, ezért azoknak is készítenek hatküllős könnyűfém kerekeket, akik ragaszkodnak a hetvenes évek olyan ikonjaihoz, mint a 911 Carrera, vagy a BMW M3. Ezek a felnik megjelenésükben jó negyven évesek, de a modern gyártástechnológia révén szilárdabbak, ugyanakkor 15 százalékkal könnyebbek, mint az eredeti darabok.

momo-heritage-6-wheel-03_v.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: sport extrém momo

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr214092121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása