Abroncsfüggők

Tire Cologne 2018: néhány csemege a gumiexpóról

2018. június 06. 08:17 - butsi77

Ki ne szeretne driftelni egy üres parkolóházban, hogy próbára tegye képességeit. Főleg akkor, ha ezt a Falken csapat 650 lóerős BMW Z-négyesével teheti.

A fenti videót még jóval a Kölnben a hét végén megtartott gumiabroncs-expo, a Tire Cologne alkalmából készítette a Falken. A kiállításon 533 kiállítójának standjain kiállított újdonságokra több mint 16 ezer látogató volt kíváncsi.

Az expón a Falken be is mutatta újdonságait, köztük, az EuroAll Season AS210-et, az EuroAll Season AS200 utódját, ami kivételes vonóerőt biztosít nedves és száraz utakon egyaránt, és úgy tervezték, hogy maximális ellenállást biztosítson az aquaplaning ellen. A kishaszonjárművek számára elhozták az új EuroAll Season Van11 abroncsot, míg a SUV-ok és off-road járművek tulajdonosa pedig WildPeak M / T01 abroncsban gyönyörködhettek.

falken_as210_v.jpg

A Nexen standján pedig bemutatták az UHP besorolású N’Fera Sportot, valamint a tavaly elkészült Winguard Sport 2 SUV-abroncsot, amit áprilisban az iF Design Award díjjal tüntettek ki.

nexen-winguard_sport2_v.jpg

A Maxxis Kölnben tartotta a Victra Sport 5 világpremierjét, amit arra terveztek, hogy a nagy, sőt a legnagyobb sebességtartományokban is kiválóan lehessen vele manőverezni. Az abroncs az év második felében lép piacra, és talán James Bond következő kocsiján is ilyen UHP gumi lesz.

maxxis_victra_sport_5_v.jpg

A Cooper Tire a Discoverer AT3 család három tagját is elhozta. Képünkön balról látható 45-ös modell a leghétköznapibb (terep)használatra való, és 37 méretben készül 15-20 hüvelyk átmérőjű kerekekhez.

cooper_discoverer_at3_lineup_v.jpg

Az LT már főként teherbírásáról lesz ismert, és elnyűhetetlenségéről. A gyártás során alkalmazott Durable-Tread Technology révén 60 ezer mérföld, vagyis 96 ezer kilométeres futásteljesítményre garanciát vállal a gyár. Az ugyanilyen garanciával rendelkező XLT pedig kifejezetten azoknak készült, akik nagy terheket szállítanak aszfalton vagy földutakon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5114026730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása